Helppohoitoisten peltikattojen ja profiilipeltikattojen asennus Seinäjoella

Yhteystiedot

Perheyrityksemme Peltikymppi Oy tekee helppohoitoiset ja kestävät peltikatot Seinäjoella ja Vaasassa. Saat meiltä myös kattoturvatuotteet ja sadevesijärjestelmät asennettuina.

 

Ota yhteyttä, niin kerromme lisää monipuolisista ja laadukkaista palveluistamme! Palvelemme joustavasti yrityksiä ja julkista sektoria. 

Peltikatot

Peltikatto on kannattava valinta, kun haluat helppohoitoisen ja kestävän katon. Valmistamme ja asennamme konesaumakatot, lukkosaumakatot, tiilikuviopeltikatot sekä muut profiilipellit omakoti-, kerros- ja rivitaloihin sekä liikerakennuksiin ja esimerkiksi hallirakennuksiin Seinäjoen, Vaasan ja Tampereen talousalueilla. 

 

Käytämme peltikattojen teossa vain tarkkaan valittuja kattomateriaaleja ja hyväksi havaittuja työmenetelmiä. Huolehdimme työn laadukkaasta loppuunsaattamisesta aina loppusiivousta myöten. Asennamme vuosittain noin 100 erilaista omakotitalon vesikattoa ammattirakentajille ja talotehtaille, sekä kymmeniä suurempia kohteita.

Peltikatto on Suomen yleisin vesikatetyyppi muun muassa kestävyytensä, pitkän käyttöikänsä, helppohoitoisuutensa sekä edullisen hintansa ansiosta. Oikein asennettu ja laadukkaista materiaaleista tehty peltikatto kestää hyvin hoidettuna vuosikymmeniä.

 

Annamme tekemillemme kattoremonteille viiden vuoden asennustakuun, ja laskemme jo tarjousvaiheessa kiinteän hinnan peltikattoremontille, jonka laskutamme vasta työn valmistuttua!

Profiilipeltikatot

Kattaviin kattotöihimme kuuluvat myös konesaumakattojen asennustyöt. Konesaumakatto on kestävä ja korkealaatuinen kattoratkaisu, jonka asentaminen kannattaa jättää suosiolla ammattilaisille. 

 

Oikeiden erikoistyökalujen, laadukkaiden kattomateriaalien sekä taitavien asentajien ansiosta konesaumakaton asennus sujuu mallikkaasti pohjatöistä aina viimeisteltyyn ja kestävään lopputulokseen asti.