Kattoturvan ja sadevesijärjestelmien asennus Seinäjoella

Ota yhteyttä

Peltikymppi Oy on kattoturvan ja sadevesijärjestelmien kokenut asiantuntija Seinäjoella ja Vaasassa. 

 

Toimitamme laadukkaat PISKO-kattoturvavarusteet ja -sadevesijärjestelmät kaikenlaisille katoille, sekä uusiin että vanhoihin kohteisiin. Asennamme tukevasti ja turvallisesti paikoilleen esimerkiksi seinä- ja turvatikkaat, lumiesteet, kattosillat ja turvakiskot.

 

Toimitamme sadevesijärjestelmiä valmiiksi asennettuina myös teollisuuskohteisiin. Valikoimaamme kuuluvat sekä kantikkaat että pyöreät sadevesijärjestelmät. Vesikourun valmistamme määrämittaan rakennuspaikalla suoraan autosta uudenaikaisilla rullamuokkauskoneilla. Näin vältytään turhilta ja vuotavilta jatkokohdilta.

PISKO-kattoturvatuotteet

PISKO-kattoturvatuotteet valmistetaan sinkitystä tai alusinkitystä teräksestä, ja ne sopivat hyvin esimerkiksi teollisuusrakennuksiin. Toimitamme kaikkia tuotteitamme sinkittynä tai pulveripolttomaalattuna Ruukin värikartan väreinä.

 

PISKO-lumiesteet, -kattosillat ja -talotikkaat ovat korkealaatuisia VTT:n testaamia tuotteita. Kattoturvatuotteiden kiinnikkeet ja kiinnitysmenetelmät sopivat kaikille yleisimmille kattotyypeille ja profiileille.

Tutustu toimintaperiaatteisiimme

Pitkäikäiset sadevesijärjestelmät

Sadevesijärjestelmämme valmistetaan laatutyönä Ruukin kaksipuolisesta Pural-pinnoitteisesta teräslevystä. Ruukin kehittämän Pural-pinnoitteen etuja ovat:

  • erinomainen korroosionkestävyys
  • hyvä ulkonäön kestävyys
  • helppo puhdistettavuus.

Oikein asennettuna sadevesijärjestelmä ohjaa sade- ja sulamisvedet turvallisesti pois rakennuksesta niin kesällä kuin talvellakin, vuodesta toiseen.

 

Meiltä saat myös vesikourujen uusinnat. Poistamme vanhat ja asennamme uudet tilalle. Tarvittaessa uusimme myös otsalaudat. Voit myös sisällyttää sadevesijärjestelmien uusimisen kattoremontin yhteyteen. Laskemme tarjousvaiheessa kiinteän hinnan urakalle. Näin voit olla varma, että budjetti pysyy hallussa.