Pisko sadevesijärjestelmät ja kattoturvatuotteet asennettuna 15v. kokemuksella

Ota yhteyttä ja kysy lisää
Kattotiilikuvake.

Peltikymppi Oy toimittaa laadukkaat PISKO-kattoturvavarusteet ja -sadevesijärjestelmät kaikenlaisille katoille. Toimitamme ja asennamme kattoturvaan liittyviä tuotteita sekä uusiin että vanhoihin kohteisiin. Asennamme tukevasti ja turvallisesti paikoilleen esimerkiksi seinä- ja turvatikkaat, lumiesteet, kattosillat ja turvakiskot.

Toimitamme myös sadevesijärjestelmiä valmiiksi asennettuina sekä omakotitalo- ja asuinrakennuskohteisiin että teollisuus- ja muihin kohteisiin. Valikoimaamme kuuluvat sekä kantikkaat että pyöreät sadevesijärjestelmät. Vesikourun valmistamme määrämittaan rakennuspaikalla suoraan autosta uudenaikaisilla rullamuokkauskoneilla. Näin vältytään turhilta ja vuotavilta jatkokohdilta.

PISKO-kattoturvatuotteet

PISKO-kattoturvatuotteet valmistetaan sinkitystä tai alusinkitystä teräksestä, ja ne sopivat sekä asuin- että teollisuusrakennuksiin. Toimitamme kaikkia tuotteitamme sinkittynä tai pulveripolttomaalattuna Ruukin värikartan väreinä.


PISKO-lumiesteet, -kattosillat ja -talotikkaat ovat korkealaatuisia VTT:n testaamia tuotteita. Kattoturvatuotteiden kiinnikkeet ja kiinnitysmenetelmät sopivat kaikille yleisimmille kattotyypeille ja profiileille.

Tutustu toimintaperiaatteisiimme täällä

Pitkäikäiset sadevesijärjestelmät

Sadevesijärjestelmämme valmistetaan laatutyönä Ruukin kaksipuolisesta Pural-pinnoitteisesta teräslevystä. Ruukin kehittämän Pural-pinnoitteen etuja ovat sen erinomainen korroosion kestävyys, hyvä ulkonäön kestävyys ja helppo puhdistettavuus. Oikein asennettuna sadevesijärjestelmä ohjaa sade- ja sulamisvedet turvallisesti pois rakennuksesta niin kesällä kuin talvellakin, vuodesta toiseen.


Remontoija! Meiltä saat myös vesikourujen uusinnat. Poistamme vanhat ja asennamme uudet tilalle sekä tarvittaessa uusimme myös otsalaudat. Voit myös sisällyttää sadevesijärjestelmien uusimisen kattoremontin yhteyteen. Laskemme tarjousvaiheessa kiinteän hinnan urakalle. Näin voit olla varma, että budjetti pysyy hallussa.


Muista myös kotitalousvähennys suunnitellessasi kattoturvan tai sadevesijärjestelmän projektia!