Sadevesijärjestelmät

Asennamme laadukkaat PISKO-sadevesijärjestelmät

Toimitamme sadevesijärjestelmiä valmiiksi asennettuina sekä omakotitalo- ja asuinrakennuskohteisiin että teollisuus- ja muihin kohteisiin. Valikoimaamme kuuluvat sekä kantikkaat että pyöreät sadevesijärjestelmät. Vesikourun valmistamme määrämittaan rakennuspaikalla suoraan autosta uudenaikaisilla rullamuokkauskoneilla. Näin vältytään turhilta ja vuotavilta jatkokohdilta.

Pitkäikäiset sadevesijärjestelmät

Sadevesijärjestelmämme valmistetaan laatutyönä Ruukin kaksipuolisesta Pural-pinnoitteisesta teräslevystä. Ruukin kehittämän Pural-pinnoitteen etuja ovat sen erinomainen korroosion kestävyys, hyvä ulkonäön kestävyys ja helppo puhdistettavuus. Oikein asennettuna sadevesijärjestelmä ohjaa sade- ja sulamisvedet turvallisesti pois rakennuksesta niin kesällä kuin talvella, vuodesta toiseen.

Remontoija! Meiltä saat myös vesikourujen uusinnat. Poistamme vanhat ja asennamme uudet tilalle sekä tarvittaessa uusimme myös otsalaudat. Voit myös sisällyttää sadevesijärjestelmien uusimisen kattoremontin yhteyteen. Laskemme tarjousvaiheessa kiinteän hinnan urakalle. Näin voit olla varma, että budjetti pysyy hallussa.

Muista kotitalousvähennys!

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous!