Hanki laadukas kattoremontti ammattilaiselta Seinäjoen ja Vaasan talousalueilla

Ota yhteyttä
Kattotiilikuvake.

Toteutamme monipuoliset kattoremontit rivitaloihin, kerrostaloihin sekä omakotitaloihin Seinäjoen ja Vaasan sekä lähikuntien alueilla. 


Remontoimme erilaiset kattotyypit ja -profiilit konesaumakatoista alkaen vankalla ammattitaidolla ja kokeneella otteella ja lopuksi viimeistelemme vesikaton aina yksityiskohtia myöten valmiiksi.

Kaipaako talosi kattoremonttia?

Toimimme Seinäjoelta ja Kauhavalta käsin. Tarjoamme rakennusliikkeiden ja ammattirakentajien lisäksi kattoremontteja yksityisasukkaille Seinäjoen ja Vaasan talousalueilla. 


Jos sinulla on suunnitelmissasi kattoremontti tai katon nykyinen kunto mietityttää, niin ota yhteyttä! Autamme mielellämme ja hoidamme kattoremontin tarpeidesi mukaan laadukkaasti ja ammattitaidolla.

Tutustu referensseihimme

Annamme kattoremonteille 5 vuoden asennustakuun!

Toteutamme kattoremontin halutessasi avaimet käteen -periaatteella. 

Hoidamme tarvittaessa vanhan katon purkamisen, oikomisen, uuden alus- ja vesikatteen asennuksen, sadevesijärjestelmien ja kattoturvatuotteiden asennuksen sekä muut tarvittavat työt. Sinulle tämä merkitsee huoletonta ja helppoa rakentamista! Toimintaperiaatteisiimme kuuluu tarjousvaiheessa annettava kiinteä tarjous urakasta. Näin voit olla varma, että kattoremontin hinta pysyy budjetissa.

Energiaremontti

Onko katollasi jäätä tai räystäällä jääpuikkoja? Nämä ovat yleisiä ongelmia taloissa, joiden katoissa on merkittävä lämpövuoto. Ole yhteydessä jos kattosi kunto mietityttää, niin kerromme mielellämme lisää. Toimialueemme kattaa Seinäjoen ympäristön lähikuntineen.


Teemme myös kattojen energiaremontit ammattitaitoisesti ja kustannustehokkaasti. Eristeinä käytämme ainoastaan laadukkaita puukuitueristeitä, jotka sopivat korjausrakentamiseen hyvin. Asennamme eristeet joko levyinä tai puhallettuna.