Kaikki julkisivupeltityöt mitä vain voit kuvitella

Ota yhteyttä ja kysy lisää


Teemme julkisivupellitykset rakennusliikkeiden ja ammattirakentajien tarpeisiin ja olemme olleet mukana toteuttamassa monia isoja sekä pienempiä kohteita. Katso referenssisivuilta tekemiämme töitä ja kysy rohkeasti, mitä pystymme tarjoamaan!

Julkisivupellitys viimeistelee rakennuksen

Julkisivupellitys on helppo ja kestävä ratkaisu. Erilaiset poimulevyt, julkisivukasetit ja reikälevyt luovat tyylikkään ulkoasun niin asuinrakennuksiin, toimistorakennuksiin, teollisuusrakennuksiin, varastoihin kuin halleihin. Käytössämme ovat pulverimaalauslinjastot ja levytyökeskukset, joten pystymme toteuttamaan hyvinkin erikoisia kohteita!


Kestävä peltipinta sopii erinomaisesti Suomen vaihteleviin sääolosuhteisiin ja on helppohoitoisuutensa ansiosta kätevä valinta niin pieniin kuin isoihin julkisivukohteisiin.

Tutustu myös kattoturvaan ja sadevesijärjestelmiin

Peltikatot

Peltikatto on kannattava valinta, kun haluat helppohoitoisen ja kestävän katon. Valmistamme ja asennamme konesaumakatot, lukkosaumakatot, tiilikuviopeltikatot sekä muut profiilipellit omakotitaloihin, kerrostaloihin, rivitaloihin, sekä liikerakennuksiin ja esimerkiksi hallirakennuksiin Seinäjoen, Vaasan ja Tampereen talousalueilla. 


Käytämme peltikattojen teossa vain tarkkaan valittuja kattomateriaaleja ja hyväksi havaittuja työmenetelmiä. Huolehdimme työn laadukkaasta loppuunsaattamisesta aina loppusiivousta myöten. Asennamme vuosittain noin 100 erilaista omakotitalon vesikattoa yksityisille, ammattirakentajille ja talotehtaille, sekä kymmeniä suurempia kohteita.


Laadukas peltikatto kestää jopa vuosiksi eteenpäin, joten ei ihme, että se on Suomen yleisin vesikatetyyppi muun muassa kestävyytensä, pitkän käyttöikänsä, helppohoitoisuutensa ja edullisen hintansa takia. Oikein asennettu ja laadukkaista materiaaleista tehty peltikatto kestää hyvin hoidettuna vuosikymmeniä. Annamme tekemillemme kattoremonteille viiden vuoden asennustakuun, sekä laskemme jo tarjousvaiheessa kiinteän hinnan peltikattoremontille, jonka laskutamme vasta työn valmistuttua!

Rakennuspeltityöt ja pellitykset

Peltitöihimme kuuluvat muun muassa:

  • Katto- ja seinäpellit ja niiden asennukset

  • Julkisivulamellit ja kasetit (useita malleja eri valmistajilta)

  • Concertto-julkisivuverhoukset

  • Listat ja listoitustyöt

  • Erilaiset reikälevyt

  • Pulverimaalatut erikoistyöt

  • Levytyökeskuksella tehtävät levyt

  • Piipunpellitykset

  • Muut peltityöt ja rakennuspeltityöt.

Suunnittelemme julkisivupellitykset ja muut peltityöt tarkkaan kohteen mukaisesti. Tämän jälkeen osaava henkilökuntamme toteuttaa yksittäiset pellitykset tai pellityskokonaisuudet vankalla ammattitaidolla ja sovittua aikataulua noudattaen.